Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový salát s vejci a sýrem

Zpět
  • Autor: studentka88
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 4736 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 23, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1184 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Všechny suroviny nakrájíme a smícháme,dochutíme solí a pepřem.Protože osolená rajčata pouští dost tekutiny,komu by to vadilo doporučuji je nakrájet s předstihem,lehce posolit a nechat vypustit tekutinu,poté ji slít a pak teprve přidat do salátu. Salát je velmi chutný,ale velmi sytý,často ho v létě servírujeme na rodinných sešlostech-s čerstvým celozrnným pečivem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři