Kategorie receptů
- Autor: studentka88
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 20% | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Paprika žlutá | 250 |
Paprika červená | 250 |
Rajčata | 450 |
Majonéza light | 35 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 4736 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1184 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Všechny suroviny nakrájíme a smícháme,dochutíme solí a pepřem.Protože osolená rajčata pouští dost tekutiny,komu by to vadilo doporučuji je nakrájet s předstihem,lehce posolit a nechat vypustit tekutinu,poté ji slít a pak teprve přidat do salátu. Salát je velmi chutný,ale velmi sytý,často ho v létě servírujeme na rodinných sešlostech-s čerstvým celozrnným pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.