Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapusta růžičková zapečená se šunkou a sýrem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, medvědí česnek

Energetická hodnota celkem: 2143 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 13, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1072 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Růžičkovou kapustu lehce povaříme, naskládáme do pečící formy vymazané a vysypané, dno pokryjeme nasekanou šunkou, na ni poskládáme na půlky nakrájené kapustičky a posypeme nastrouhaným sýrem .Dáme zapéct do trouby ,po deseti minutách polijeme smetanou, pečeme do růžova.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 07. 2017 14:12
Prima, mám další recept na růžičkovou kapustu.

Naši partneři