Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnové blondies

Zpět
  • Autor: Dasa53
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

vinný kámen (nebo jiný prášek do pečiva bez fosfátů)

Energetická hodnota celkem: 6345 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 169, SAFA (g): 11, Cukry (g): 80, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 397 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cizrnu slijeme z nálevu a propláchneme studenou vodou, všechny suroviny dáme do mixéru, rozmixujeme ho hladka, pečeme v dortové formě o průměru 18-20 cm na 180 st asi 45 minut. Nahoru jsem vyšlehala tvaroh + trochu jogurtu + med. Dobré je to také s Activií tvarohovou - vanilka. Dozdobit se dá mandlemi, ovocem, oříšky (dle fantazie a chuti).

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 08. 2017 14:51
Zajímavé využití cizrny, já ji používala vždycky naslano. Není tam znát slaná příchuť? Nálev se sice propláchne, ale stejně. Krásné fotky.

Naši partneři