Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hráškový krém

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4458 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 41, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 743 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na oleji orestujeme nakrájený pórek (lze i cibule), potom přidáme vodu (1 l) nebo vývar (kuřecí, zeleninový, hovězí) a necháme vařit. Až hrášek změkne, vše rozmixujeme a přidáme smetanu na vaření. Do polévky můžeme přidat krutony - osmažené kostičky chleba.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři