Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mrkvovo- celerový krém

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, skořice, chilli paprička

Energetická hodnota celkem: 3714 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 13, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na másle či olivovém oleji orestujeme cibulku a česnek, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev a celer. Přidáme celou skořici, chilli papričku a zalijeme vývarem nebo vodou. Vaříme, až zelenina změkne, ochutíme solí a pepřem a poté rozmixujeme. Nakonec na zjemnění přidáme mléko a parmezán. Můžeme podávat s krutony.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři