Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Obratený jablčník

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 60.00

Ingredience

Dochucovadla:

Škorica a cukor do jabĺčok

Energetická hodnota celkem: 26213 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 277, Sacharidy (g): 816, SAFA (g): 104, Cukry (g): 569, Vláknina (g): 66, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 437 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Žĺtka vymiešame s cukrom(pol šálky), pridáme olej (pol šálky) a mlieko (pol šálky) Polohrubú špaldovú (múku 2 šálky) zmiešame s práškom do pečiva a pridáme k tekutej mase. Vymiešame a nakoniec zašľaháme sneh z bielkov. Jabĺčka nastrúhame dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a vylejeme na ne cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 40min. Po upečení vyklopíme jabĺčkami hore a po vychladnutí dame na koláč čokoládovu polevu a podypeme sekanými orechami. Dobrú chuť!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři