Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 200 |
Lučina na salát | 50 |
Citronová šťáva | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1082 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Udušené file z tresky rozmixujeme s nasekanou pažitkou a lučinou, solí a pepřem dochutíme, můžeme přidat i trochu citr. šťávy. Nejlepší je tento salát na čerstvý dalamánek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.