Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tatarák z lososa

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos průměr (syrový)200
Kopr10
Cibulka jarní40

Dochucovadla:

Sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1770 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso z čerstvého lososa bez kůže naškrábeme nebo nakrájíme na malé kostičky, v misce smícháme s malou velmi nadrobno nasekanou cibulkou (jarní cibulka, šalotka), přidáme citronovou šťávu, nadrobno nasekaný kopr, osolíme, případně opepříme.Necháme vychladit a podáváme s opečeným toastovým chlebem, možno pokapat olivovým olejem. Lze podávat i s kapary, polníčkem, rukolou apod. jako předkrm.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 11. 2017 22:17
vypadá to lákavě
08. 10. 2017 22:24
Smetana ji rozhodně spíš zvýrazní.
08. 10. 2017 22:09
Tak se smetanou to neznám, může být taky dobré. Někdo dává trochu dijonské hořčice. Hlavně se nesmí přehlušit chuť lososa.
08. 10. 2017 22:05
Mňam, já přidávám ještě lžičku zakysané smetany.

Naši partneři