Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový salát s lososem

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2981 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 10, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1491 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Steak z lososa osolíme, opepříme a na malém množství olivového oleje krátce opečeme z obou stran. V misce připravíme zeleninový salát z listů ledového salátu, hlávkového salátu, baby špenátu, rukoly a podobně spolu s kousky rajčete, proužky papriky, plátky okurky a ředkvičky. Zeleninu smícháme a zalijeme zálivkou z citronové šťávy a olivového oleje. Podle potřeby dosolíme a opepříme. Pak poklademe kousky opečeného lososa. Podávat můžeme s nasucho opečenou bagetkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři