Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

polévka z pečených rajčat

Zpět
  • Autor: jirinasob
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bylinky, česnek

Energetická hodnota celkem: 3157 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 127, SAFA (g): 2, Cukry (g): 76, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 395 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 15.9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rajčata, papriky a cibuli podélně rozříznout, vyskládat na plech, osolit, posypat bylinkami, zakápnout olejem. Dát péct na cca 20 minut při 200 °C. V hrnci na zbylém oleji osmahnout nakrájenou kořenovou zeleninu, osolit, zalít vodou a nechat vařit. Opečenou zeleninu z trouby nechat zchladnout a vyloupnout ze slupky do vývaru. Možno ochutit stroužkem česneku, bylinkami, rozmixovat tyčovým mixérem. Nezahušťuji. Pro ostatní strávníky na talíři zdobím parmezánem a krutony.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři