Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí filé zapečené se sýrem a rajčaty

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, případně koření na ryby, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 5456 kJ

Bílkoviny (g): 197, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 22, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1364 kJ

Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Pekáček vymažeme trochou oleje a poklademe ho plátky ryby. Ryby můžeme posypat kořením na ryby, poklademe je kolečky cibule a rajčat, posolíme a pokapeme citronem. Podlijeme vodou a pečeme. Před koncem pečení vyjmeme pekáček z trouby, ryby posypeme strouhaným sýrem nebo poklademe plátky sýra a ještě dáme na chvíli zapéct. Podáváme s brambory a zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři