Kategorie receptů
- Autor: Ludkon
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Sůl | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Dochucovadla:
kmín
Energetická hodnota celkem: 769 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 308 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 4
Postup přípravy
nastrouhané zelí osolíme a začneme mačkat dokud nepustí hodně vody. Vodu slejeme. Přidáme kmín, cukr, ocet. Jedna porce 200 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.