Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na másle s hráškem

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kmín, sůl, pepř, tymián, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2807 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 12, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1404 kJ

Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tresku omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a ochutíme kořením. Na pánvi na másle tresku osmahneme, přidáme hrášek a zalijeme vodou. Necháme cca 10 minut dusit, pak přidáme hořčici a ještě pár minut necháme. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři