Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Naložené jikry a mlíčí

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule600
Olej olivový70
Ocet100
Mlíčí400
Jikry300

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 6769 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 19, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 677 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Jikry a mlíčí krátce ovaříme v osolené a okyselené vodě s kořením. Zcedíme, odblaníme a vychladlé plníme do sklenic střídavě s nasolenou nakrájenou cibulí. můžeme přidat i nakrájenou feferonku. Koření ponecháme. zalijeme nálevem z octa a oleje.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 11. 2017 23:23
Moc dobré to určitě bude, jen nedostatek mlíčí a jiker mi brání ve výrobě :-))

Naši partneři