Kategorie receptů
- Autor: selmicka.13
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Krémová pórková polévka zahuštěná solamylem a bílkem.
Ingredience
Dochucovadla:
Agáta kořenící směs bez glutamátu 20g .
Energetická hodnota celkem: 1063 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájený pórek (může být i zmražený) na kolečka zalijeme vodou 1l , přidáme Agátu nebo sůl a necháme pórek rozvařit . Poté rozmixujeme, přidáme 2 bílky a zahustíme solamylem rozmíchaným v 0,05 vody. Můžeme dochutit solí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.