Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pórková polévka

Zpět
  • Autor: selmicka.13
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Krémová pórková polévka zahuštěná solamylem a bílkem.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pór370
Voda1050
Bílek70
Solamyl30
Sůl5

Dochucovadla:

Agáta kořenící směs bez glutamátu 20g .

Energetická hodnota celkem: 1063 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 0, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nakrájený pórek (může být i zmražený) na kolečka zalijeme vodou 1l , přidáme Agátu nebo sůl a necháme pórek rozvařit . Poté rozmixujeme, přidáme 2 bílky a zahustíme solamylem rozmíchaným v 0,05 vody. Můžeme dochutit solí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři