Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Omáčka svíčková

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,nové koření, bobkový list, tymián, citron bez kůry

Energetická hodnota celkem: 7265 kJ

Bílkoviny (g): 197, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 95, SAFA (g): 32, Cukry (g): 63, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1816 kJ

Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 15.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Osmahneme zeleninu na másle a cibulce přidáme koření, osmahneme maso, lehce podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak vyjmeme maso a koření, zeleninu rozmixujeme nebo propasírujeme, přidáme smetanu a podle potřeby zahustíme moukou (není třeba při dostatečném množství zeleniny)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři