Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bůček v jogurtu

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 200
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, strouhaný křen

Energetická hodnota celkem: 14657 kJ

Bílkoviny (g): 155, Tuky (g): 312, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 86, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1832 kJ

Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Libový bůček nakrájíme na plátky. Jogurt osolíme a smícháme s nastrouhaným křenem, kterým jednotlivé plátky potřeme. Plátky stočíme do rolky a stavíme do pekáčku, zbylý jogurt dáme navrch masa a necháme do druhého dne pod alobalem odležet. Druhý den pomalu přikryté pečeme, po 2 hodinách sundáme alobal a necháme hotové maso zčervenat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři