Kategorie receptů
- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Žloutek (syrový) | 20 |
Cibule | 50 |
Jihočeský tvaroh odtučněný | 250 |
Makrela uzená | 300 |
Dochucovadla:
Citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 4337 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Vykostěnou makrelu nakrájíme. Smícháme tvaroh, vařený žloutek, hořčici, rybu, nadrobno nakrájenou cibuli a citronovou šťávu. Promícháme a mažeme na tmavý chléb, podáváme se zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.