Kategorie receptů
- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 40
- STOB recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Kedlubna | 300 |
Dochucovadla:
kari
Energetická hodnota celkem: 546 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 182 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí kolečka, posypeme kari kořením, přidáme lžičku oleje a promícháme. (Případně lze olej vynechat a péct nasucho). Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.