Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celerový krém

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, petrželová a celerová nať

Energetická hodnota celkem: 1266 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 211 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Celer uvaříme ve slupce do měkka. Oloupeme, prolisujeme a smícháme s uvařenými prolisovaným bramborami, nebo vše rozmixujeme. Zředime vývarem z brambor a mlékem, osolíme, okořeníme a krátce povaříme. Před podáváním můžeme zjemnit troškou oleje.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři