Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Obědová topinka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, chilli

Energetická hodnota celkem: 1820 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 9, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Z krajíce staršího chleba vykrojíme střídu tak, aby zůstala vcelku. Na pánvi orestujeme zeleninu a houby ,urovnáme tak aby vyplnila tvar kůrky. Na zeleninu vyklepneme vejce, lehce zapečeme, přiložíme střídku opečenou stranou , přimáčkneme a celé otočíme a opečeme i po straně druhé. Posypeme strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři