Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 19.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 96 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 43 |
Hrášek sterilovaný průměr | 102 |
Cibule | 72 |
Petržel - kořen | 207 |
Mrkev | 195 |
Celer bulva | 415 |
Brambory vařené | 418 |
Salám gothajský | 205 |
Dochucovadla:
pepr,sul,horcice
Energetická hodnota celkem: 7967 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 183,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 409 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
UVARIT,zamichat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.