Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovocný salát

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Banán200
Jablko200
Pomeranč200
Hrozny50
Jahody50
Kiwi50

Energetická hodnota celkem: 2010 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 106, SAFA (g): 0, Cukry (g): 87, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 503 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 21.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Čerstvé ovoce oloupeme (jablka není nutné loupat) a nakrájíme na menší kousky, kuličky hroznového vína rozpůlíme. Můžeme přidat i nadrobno nakrájené vlašské ořechy, případně další ovoce (mandarinka, meloun ad.). Pokapeme citronovou nebo pomerančovou šťávou a promícháme. Lze přidat i trochu medu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři