Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Obilny salat (quinoa, pohanka, seminka)

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul petrzelova nat (1/2 svazku) mata listky cca z 2 vetvicek

Energetická hodnota celkem: 9020 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 307, SAFA (g): 20, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 59, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1128 kJ

Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 38.4, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 7.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pohanku a quinou uvarime al dente kazdou zvlast dle navodu Seminka prazime nasucho (az budou lnena praskat) Rozinky sparime a nasekame najemno Bylinky nasekame Bylinky smichame v mise s olejem, citronovou stavou, seminky a rozinkami. Vmichejte teplou pohanku a quinou. Osolte pokud mate potrebu (osobne nesolim, sul vetsinou je v mase nebo tofu ci syru) Nechte odlezet. Podavejte s pecenym krutim/kurecim masem nebo grilovanym tofu/tempehem nebo jen tak s balkanskym syrem, kozim etc.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři