Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 2000 |
Voda | 1000 |
Ocet | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Dochucovadla:
sůl pepř celý, nové koření, hořčičné semínko,bobkový list
Energetická hodnota celkem: 3470 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 347 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Povařené houby necháme vychladnout narovnáme do skleniček a zalijeme lákem z cukru soli a octa, přidáme koření.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.