Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji (po odkapání) | 300 |
majolka boneco | 10 |
Hřiby | 300 |
Smetana zakysaná 12% | 100 |
Cibulky sterilované | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mletý kmín,bylinky podle chuti
Energetická hodnota celkem: 3965 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 991 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Z tuňáka necháme řádně okapat olej, smícháme s nasekanými bylinkami a sterilovanými okapanými houbami a cibulkami, přidáme majonézu a zakysanou smetanu (oboje lze nahradit jogurtem, ale není to ono) Podáváme s nasucho opečenou topinkou .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.