Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 45% | 150 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 100 |
Žervé průměr | 50 |
Paprika červená | 40 |
Paprika žlutá | 40 |
Pórek | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 3650 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 183 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Změklý sýr rozválíme přes folii na placku, kterou potřeme náplní z tuňáka , poklademe nakrájenou paprikou a pórkem a zarolujeme do rolády. Necháme vychladit a krájíme na plátky silné asi 1cm. Náplň: tuňáka z konzervy rozmixujeme a přidáme kousek lučiny, osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.