Kategorie receptů
- Autor: ajanka
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablko | 130 |
Tvaroh odtučněný průměr | 180 |
Mouka pšeničná polohrubá | 60 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 75 |
Vejce celé (syrové) | 150 |
Hera | 60 |
Energetická hodnota celkem: 5452 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 95,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.