Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený pstruh s brambůrkem

Zpět
  • Autor: mirosgross
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ryby jsou zdravé

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh200
Oleje (všechny druhy)50

Energetická hodnota celkem: 2850 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 9, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pstruha omyjeme, osolíme a potřeme kořením. Já zvolila směs sladké papriky, granulovaného česneku, majoránky a drceného kmínu. Vše rozmícháme se lžící oleje a potřeme pstruha uvnitř i zvenku. Pečeme na plechu asi 45 minut společně s bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 04. 2018 13:56
Zítra vyzkouším

Naši partneři