Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeská Niva 50% | 80 |
tvaroh boni | 100 |
Smetana na vaření 12% | 10 |
Česnek | 10 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2508 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Nivu se smetanou,tvarohem ,česnekem a mletými ořechy šleháme do hladkého krému. Podáváme na pečivu se zeleninou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.