Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí karbanátky

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, rozmarýn,pepř, majoránka,bylinky

Energetická hodnota celkem: 3125 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 781 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Rybí maso nameleme na hrubo, přidáme vejce, koření , strouhanku. Tvoříme karbanátky , které buď osmažíme na oleji nebo upečeme na pečicím papíru v troubě, lehce potřené olejem nebo máslem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři