Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené čočky

Zpět
  • Autor: ajanka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2714 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 93, SAFA (g): 2, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Červenou čočku propereme a dáme vařit do osolené vody s trochou citronu ( aby si zachovala barvu) je to rychle uvařené asi 5- 8 minut. Čočku svedíme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat. Připravíme si zálivku smícháme oliv. olej, med, balzamikový ocet a špetku soli. Ke vzniklé sněsi si dáme vychladlou okapanou čočku. Směs listových salátů opereme, nevháme okapat, přidáme nakrájené rajčátka, papriku, a opatrně prohodíme s ochucenou čočkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři