Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rybí filé s rajskou omáčkou a těstovinami

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř

Energetická hodnota celkem: 8732 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 333, SAFA (g): 8, Cukry (g): 79, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 2183 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 83.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 3.3

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu. Na másle osmahneme osolené rybí filé. Vyjmeme a uschováme v teple. V té samé pánvi osmahneme jarní cibulku, poté přisypeme mouku a ještě chvíli smažíme. Dále přidáme nastrouhanou zeleninu, fazole v rajčatové omáčce, rajčatový protlak, třtinový cukr a ocet. Podle chuti můžeme více osladit, okyselit nebo osolit. Rajčata omyjeme a pokrájíme na malé kousky a přidáme pár minut před uvařením do omáčky. Hotovou omáčkou přeléváme rybí filé a podáváme se špagety.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři