Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 1000 |
Dochucovadla:
sůl 1kl , podle chuti a oblíbenosti fenykl, anýz
Energetická hodnota celkem: 1700 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 170 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na velké slze,přidáme sůl, řádně promícháme a nahňahňáme do sklenice asi 1cm pod okraj, zavřeme víčkem a necháme stát na tácku, aby měla kam unikat šťáva při kvašení
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.