Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kvašená červená řepa

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená1000

Dochucovadla:

sůl 1kl , podle chuti a oblíbenosti fenykl, anýz

Energetická hodnota celkem: 1700 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 0, Cukry (g): 70, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 170 kJ

Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na velké slze,přidáme sůl, řádně promícháme a nahňahňáme do sklenice asi 1cm pod okraj, zavřeme víčkem a necháme stát na tácku, aby měla kam unikat šťáva při kvašení

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři