Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 300 |
Pórek | 50 |
Mandarinky kompotované | 100 |
Hořčice dijonská | 10 |
Ocet Balsamico | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, balsamicový ocet, dijonská hořčice, š´táva z kompotu
Energetická hodnota celkem: 969 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 242 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Upečenou červenou řepu nakrájíme na nudličky, pórek rozpůlíme a nakrájíme na co nejjemnější nudličky, kompotované mandarinky nakrájíme na malé kousky a čtyři půlměsíčky si necháme na zdobení . Uděláme si zálivku ze soli,pepře,b.octa,dijonské hořčice,a dvou lžic kompotové šťávy. Suroviny v nálevu nemají plavat jen se v něm dobře obalit a necháme odležet asi 30minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.