Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy a mandarinek

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, balsamicový ocet, dijonská hořčice, š´táva z kompotu

Energetická hodnota celkem: 969 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 0, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 242 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Upečenou červenou řepu nakrájíme na nudličky, pórek rozpůlíme a nakrájíme na co nejjemnější nudličky, kompotované mandarinky nakrájíme na malé kousky a čtyři půlměsíčky si necháme na zdobení . Uděláme si zálivku ze soli,pepře,b.octa,dijonské hořčice,a dvou lžic kompotové šťávy. Suroviny v nálevu nemají plavat jen se v něm dobře obalit a necháme odležet asi 30minut

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři