Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dýnové bramboráky

Zpět
  • Autor: pcmani
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

himalájská sůl, bazalka,paprika,majoránka

Energetická hodnota celkem: 5410 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 198, SAFA (g): 16, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

1. Očištěné brambory, dýni a cuketu najemno nastrouháme, k nastrouhaným bramborám přidáme jedno celé vejce, najemno nastrouhaného Šmakouna s provensálským kořením, majoránku, prolisovaný česnek, najemno posekanou bazalku, lahůdkovou papriku a sůl. Celou směs zeleniny a koření zamícháme a zahustíme žitnou moukou. 2. Na pánvi si rozehřejeme olej, když je dostatečně rozehřáté naneseme na pánev připravené těsto a rovnoměrně z obou stran opečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři