Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Risoto

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, 10 černých oliv, červená mletá paprika

Energetická hodnota celkem: 6234 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 30, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1039 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

rýži uvaříme zvlášť. Na dno zapékací mísy dáme zeleninu, osolíme, opepříme. Zasypeme rýží, dochutíme, promícháme a dáme do trouby zapéct na 20 min.; posledních 5min.posypeme sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři