Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tresčí játra ve vlastním oleji | 120 |
Lučina | 50 |
Cibule | 50 |
Pórek | 50 |
Pažitka | 30 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 3357 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Okapaná tresčí játra rozmixujeme,okořeníme a pokud je nezbytné přidáme lžičku jejich oleje , můžeme nastavit tvarohem nebo lučinou nakonec posypeme nasekanou cibulkou,pórkem,pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.