Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 100 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Cibule | 20 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
Worcester | 1 |
Citronová šťáva | 2 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, voršestr,citr.šťáva
Energetická hodnota celkem: 939 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 470 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Podušené rybí filé rozmačkáme vidličkou na jemnou kašičku, přidáme nastrouhanou mrkev, celer a jemně nakrájenou cibulku,zakapeme citronovou šťávou, opepříme , osolíme a přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu ,pár kapek voršestru smícháme a necháme odležet v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.