Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená300
Olej olivový10
Hořčice dijonská10
Limetka20

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 975 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 488 kJ

Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Červenou řepu nakrájíme na jemné nudličky smícháme s marinádou a necháme odležet v lednici. Marináda: olivový olej, limetkovou šťávu, dijonskou hořčici,sůl a pepř sešleháme metličkou do emulze .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři