Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ricotový koláč s banánem a pohankovou moukou

Zpět
  • Autor: vercagall
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 18.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 lžičky prášku do pečiva a špetka soli

Energetická hodnota celkem: 11401 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 335, SAFA (g): 57, Cukry (g): 113, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 633 kJ

Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 18.6, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Rozmačkáme banány, a ušleháme se žloutky, medem a mlékem, z bilku a soli ušleháme sníh, vše smícháme a nakonec do těsta přimícháme rozpustenou cokoladu. Druhým banánem buchtu ozdobíme. Pečeme ve formě cca 20x30cm na 170°C 45 min

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři