Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřové s fazolemi

Zpět
  • Autor: fijalovejkosatec
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bujón, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 5096 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 71, SAFA (g): 14, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1274 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Cibule na plátky a rozmačkaný česnek rozmačkaný osmažíme, přidáme vepřové na kousky, nechá se zatáhnout, přidají se rajčata, až se rozpadnou přidá se 300 ml bujónu, vše se dá zapékat do trouby na 150°C na hodinu, přidají se fazole a olivy. Nechá se péct ještě hodinu, aby se obsah zredukoval na konzistenci guláše.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři