Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jehněčí roláda s mletým masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, medvědí česnek

Energetická hodnota celkem: 11794 kJ

Bílkoviny (g): 284, Tuky (g): 150, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 68, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1179 kJ

Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vykostěnou jehněčí kýtu rozklepneme do plátu osolíme, opepříme,posypeme medvědím česnekem, rozestřeme náplň z mletého masa a utáhneme do pevné rolády,. Osolíme ji na povrchu potřeme máslem a při 180°C asi hodinu na pekáčku vystlaném cibulí a česnekem, při občasném podlévání vývarem. Náplň : mleté maso smícháme s nakrájenou kapií, mraženým hráškem, solí,česnekem, a sněhem z jednoho bílku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři