Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Rybí filety zapečené v parmezánu, vařené brambory

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1533 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybí filety opláchneme, osušíme, pokapeme šťávou z vymačkaného citrónu, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazané zapékací misky. Smetanu ochutíme špetkou hořčice, cibuli nakrájíme na jemné proužky a naneseme na rybu a dáme do trouby péct cca na 20 minut. Pečenou rybu posypeme jemně strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem ochuceným sladidlem.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 05. 2012 12:23
super, dokonce i mužovi to chutnalo :-) moc jsme si pošmákli
06. 04. 2012 21:43
výborné, i když mi doma bohužel chyběl parmezán, s ním to musí být dokonalé, i manžel to ocenil slovy luxusní, takže moc doporučuji
14. 08. 2011 13:22
Ryby jsem dřív moc nejedla, ale tohle je opravdu super recepr. Moc jsme si pochutnali, určitě doporučuju.
27. 04. 2011 20:45
Výborné... už dlouho jsem si na rybě tak nepochutnala... kombinace smetany, hořčice a parmazánu je úžasná.
Vřele doporučuji...

Naši partneři