Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Jahodové sušenky z ovesných vloček

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2751 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 96, SAFA (g): 4, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jeden vyzrálý banán společně s jahodami a jednou lžičkou arašídového másla si rozmělníme v misce vidličkou. Přidáme jedno vajíčko, přisypeme jemné ovesné vločky a smícháme, až vznikne hmota, ze které budeme tvarovat sušenky. Sušenky vytvarujeme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Plech dáme do rozehřáté trouby a na 150 stupňů pečeme 20 - 25 minut (sušenky můžeme v polovině času obrátit, aby se nám propekly rovnoměrně).

Fotografie

Hodnocení (13 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 07. 2018 08:39
To určitě vyzkouším , vypadá to lákavě
02. 06. 2018 06:25
proč někdo nenapíšete, jak to dopadlo, jak to chutnalo?
29. 04. 2018 21:31
Děkuji za recept, vyzkouším
29. 04. 2018 20:59
Těším se, až vyzkouším, díky za recept.
28. 04. 2018 21:07
Určitě vyzkouším.
24. 04. 2018 17:25
vyzkouším...
23. 04. 2018 22:19
vypadá to jednoduše, vyzkouším.
23. 04. 2018 11:07
s arašídovým máslem a jahodami jsem zatím nepekla. Jen vločky a banán. Vyzkouším, bude to určitě příjemná změna.
23. 04. 2018 09:26
Vypadá to moc dobře, jen co budou první jahody na zahrádce, vyzkouším.
23. 04. 2018 07:38
To může být dobrůtka :-)
23. 04. 2018 04:30
Jemné ovesné vločky jsou pro mne naprosto nepostradatelná životní surovina.

Naši partneři