Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tataráček z lososa

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

kopr,sůl,

Energetická hodnota celkem: 1969 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 11, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 985 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na jemňoučko nakrájený filet z lososa namícháme s nasekaným koprem, solí,zakysanou smetanou a necháme pár minut odležet pak zakápneme trochou citronové šťávy promícháme a podáváme na toustu opečeném nasucho. Lze použít lososa syrového (pokud víme,že je zaručeně čerstvý) i lososa uzeného (v tom případě nesolíme)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři