Sledujte nás:

játra vepřová na cibulce

Zpět
  • Autor: whale
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl dle chuti

Energetická hodnota celkem: 4515 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 22, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2258 kJ

Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 11, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky. Játru odblaníme a nakrájíme na proužky či kostičky. Na sádle osmahneme cibulku do zlatova. Přidáme játru a orestujeme "do běla". Pak přidáme vodu a dusime až se voda zredukuje do super šťávičky. Dobrou chuť

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři