Kategorie receptů
- Autor: whale
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová (syrová) | 494 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Cibule | 100 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
sůl dle chuti
Energetická hodnota celkem: 4515 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2258 kJ
Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 11, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kostičky. Játru odblaníme a nakrájíme na proužky či kostičky. Na sádle osmahneme cibulku do zlatova. Přidáme játru a orestujeme "do běla". Pak přidáme vodu a dusime až se voda zredukuje do super šťávičky. Dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.