Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z jarního zelí

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky

Energetická hodnota celkem: 1001 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 1, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 250 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na jemno pokrájené jarní zelí smícháme s nahrubo nastrouhanou ředkvičkou, na nudličky nakrájenou červenou paprikou, osolíme opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, necháme chvilku uležet pro smíchání chutí, můžeme lehounce přisladit .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři